уторак, 25. април 2017.

Antologija na Makedonskata calgija / Антологија на Македонската чалгијаОбјављено је 08.04.2013.
1. Маргица Антевска - Со маки сум се родил јас 00:00
2. Наум Петрески - Биљана платно белеше 05:02
3. Виолета Томовска - Дафино вино црвено 09:25
4. Наум Петрески - Јовано Јованке 13:05
5. Виолета Томовска - Македонско девојче 16:09
6. Наум Петрески - По друм одам мајче 20:07
7. Сузана Спасовска - Сношти сакав да ти дојдам 23:54
8. Наум Петрески - Сношти минав покрај вази 26:34
9. Наум Петрески - Ај засвирете ми чалгии 32:00
10.Сузана Спасовска - Сношти поминав заминав 36:08
11.Виолета Томовска - Бело лице љубам јас 40:07
12.Сузана Спасовска - Ја излези стара мајко 43:32
13.Сузана Спасовска - Пара бери киселец 46:09
14.Сузана Спасовска - Там дека има високи чардаци 49:50

Нема коментара:

.

.
Синтеза. Прототип "Васељенских новина"